Tarom renunță la zborurile către Veneția și Nisa

1101 views

Începând cu finalul lunii octombrie, Tarom va renunța la ruta București – Veneția – București, operată în prezent de patru ori pe săptămână, precum și la zborurile pe ruta București – Nisa – București, operate de trei ori pe saptamana.

Deși reintrodusă anul trecut în orarul Tarom – după ieșirea MyAir de pe piață, cursa către Veneția se pare că nu a fost una profitabilă, altfel motivele scoaterii ei din orarul companiei nu este unul justificat.

Pe aceași rută mai operează Carpatair (care a crescut recent numărul frecvențelor săptămânale) și Wizzair (operează pe aeroportul Treviso, din apropierea Veneției).

De asemenea, ruta figurează și în orarul noii companii Eagles Airlines, care va opera inițial două zboruri pe săptămână – lunea și vinerea – începând cu data de 17 decembrie (se anunțase inițial începerea operațiunilor în octombrie).

Compania de linie Merdiana a mai avut în orar ruta Veneția – București însă la câteva luni după lansare au suspendat zborurile.

În ceea ce privește destinația Nisa, singura companie care mai operează către acest oraș este BlueAir care va avea – pe timp de iarnă – două frecvențe săptămânale, față de trei câte are până la finalul lunii octombrie.

sursa foto

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *