Ryanair.com, un website nou, mai ușor de utilizat

1434 views

Începând de joi, 14 noiembrie, site-ul companiei aeriene Ryanair, cel mai mare operator low-cost din Europa, are o nouă înfățișare. ryanair.com vine cu o interfața mult mai curată decât cea veche, nu foarte încărcată grafic și cu un proces de cumpărarea a biletlor de avion mult simplificat!

CITEȘTE ȘI: Zboruri noi București – Dublin, cu Ryanair, din aprilie 2014. Cât de low-cost se zboară de la București la Dublin cu Ryanair?

Acum, după ce efectuează o căutare, utilizatorul va selecta zborurile pe care le dorește la primul pas.

Ryanair.com - pasul 1: selectarea zborurilor
Ryanair.com – pasul 1: selectarea zborurilor

În pagina următoare va putea adăuga oricare dintre serviciile adiționale: bagaje, rezervarea locului în avion, asigurare medicală (nu este valabilă și pentru clienții români), transferul de la/spre aeroport, plata taxei pentru intrumente muzicale sau echipamente sportive etc.

Ryanair.com - pasul 2: adaugarea serviciilor aditionale
Ryanair.com – pasul 2: adaugarea serviciilor aditionale

Al treilea pas este pagina cu datele de contact și datele cardului de debit/credit pentru plata biletului.

Schimbarea interfeței vine în momentul în care numărul clienților care spuneau că site-ul ryanair.com este foarte greu de folosit și că există prea mulți pași în procesul de achiziționare a biletelor de avion – bine, mulți dintre acești pași făceau referire la servicii adiționale biletlui de avion și alte servicii adiționale!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *