Qatar Airways Travel Festival: Shanghai 358€, Hong Kong 435€, Zanzibar 525€. Plus 60 de premii pe zi!

1268 views

Qatar Airways a deschis astăzi porțile unui târg virtual al ofertelor – Qatar Airways Travel Festival. Până pe 16 ianuarie poți rezerva bilete de avion la un preț special pentru mai multe destinații operate de compania qatareză.

În plus, poți câștiga și zeci de premii, printre care și zeci de mii de mile pentru programul de fidelizare al companiei, mile pe care le poți utiliza pentru a călători gratuit cu Qatar Airways. Detalii mai jos, în articol!

 

Tarife promoționale

Qatar Airways propune în total trei tarife promoționale, pentru fiecare destinație din ofertă – găsesști puțin mai jos tabelul cu toate tarifele:

  • tariful individual – pentru o rezervare cu un singur pasager
  • tariful „duo” – pentru rezervările cu doi pasageri; beneficiezi de un tarif mai mic față de cel individual cu 5 – 25 euro/persoană
  • tariful „trio” – pentru rezervările realizate pentru trei pasageri; beneficiezi de un tarif mai mic față de cel individual cu 20 – 60 euro/persoană

De exemplu, dacă călătorești singur spre Shanghai, vei plăti 384€, iar dacă mergeți în doi tariful scade la 368€. Pentru trei persoane, biletul ajunge la 358€.

Reducerile mai mari, pentru trei persoane se văd pe rutele mai lungi. De exemplu, dacă zbori singuri spre Sydney vei plăti 915€/persoană (care este un tarif foarte bun oricum pe această rută!), însă dacă faceți un „trio” tariful scade la 839€/persoană.

Iată mai jos tarifele speciale Qatar Airways!

qatar-airways-travel-festival-ianuarie-2016

Tarifele sunt supuse unor condiții speciale:

  • Perioada de călătorie trebuie să fie cuprinsă între 11 ianuarie – 15 decembrie 2017 (ultima dată de călătorie)
  • nu puteți călători în perioadele 15 iunie – 1 iulie 2017 și 15 august – 10 septembrie 2017 („black out” period – cum sunt denumite în industrie). pentru anumite destinații  pot exista și alte perioade în care promoția nu este valabilă.
  • biletele pot fi modificate însă vei plăti o taxă de penalizare + o eventuală diferență de tarif între cel plătit inițial și cel disponibil la momentul modificării (mai mult ca sigur această diferență va aexista, dat fiind că tariful inițial este unul promoțional!)

Reducere suplimentară de 15% dacă plătești cu cardul VISA

O reducere suplimentară primesc cei care aleg să plătească pe site-ul companiei cu un card de credit sau de debit VISA. Astfel, poți beneficia de un discount suplimentar de 15% (se aplică numai la tariful de bază, nu și la taxele de aeroport!) pe destinațiile incluse în  Qatar Airways Travel Festival.

Pentru a beneficia de reducerea suplimentară trebuie să achiționezi biletele prin pagina www.qatarairways.com/visaoffer și să introduci codul VISA în caseta „Promo Code”, așa cum am exemplificat în caseta de mai jos:

 Qatar Airways Travel Festival and receive an additional discount of up to 15% on Economy or Premium Class tickets when you book your flights using your Visa card.

8.000.000 mile pentru premii pe care le poți folosi să zbori gratuit!

Membrii programului de fidelizare al Qatar Airways – Privilege Club – care achiziționează bilete în cadrul Qatar Airways Travel Festival vor intra automat într-o tragere la sorți cu zeci de premii.  Compania va acorda 60 de premii în fiecare zi de promoție!

Cele mai tentante premii sunt:

  • două bilete de avion „în jurul lumii” – astfel vei putea pleca într-o călătorie unică, ce te va purta pe mai multe continente (ruta este la alegerea ta, însă zborurile trebuie să fie operate de Qatar Airways și partenerii săi din alianța OneWorld – printre aceștia se numără British Airways, American Airlines, Qantas Airways și altele)
  • 40 de premii a 100.000 mile Privilege Club – echivalentul, de exemplu, a 2 bilete dus-întors din România către destinații Dubai, via Doha, în cabina Economy
  • 20 de premii a 50.000 mile Privilege Club – echivalentul, de exemplu, a un bilet dus-întors din România către Dubai în cabina Economy
  • 8 câștigători vor primi statusul Privilege Club Gold, acest status venit cu foarte multe avantaje. Detalii aici.

Înainte de a cumpăra bilete de avion, fii sigur că te înscri în Privilege Club pentru a participa la concursul Qatar Airways. Te poți înscrie GRATUIT aici! 

Iată și lista completă a premiilor!

qatar-airways-travel-festival-ianuarie-2016-premii

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *