MyAir – un „nou” Airbus 320 în flotă

2038 views

Compania low-cost MyAir a introdus în flota sa încă o aeronavă Airbus 320, configurată pentru a transporta 180 de pasageri.

Aeronava a aparținut până luna trecuta companiei spaniole Clickair. Momentan, avionul MyAir nu a fost vopsit în întregime în culorile companiei și poartă încă numărul de înregistrare spaniol – EC-GRG.

Aeronava a efectuat primul zbor în 1991, zburând de atunci până în 2007 sub sigla operatorului național spaniol Iberia. De atunci și până în iunie aeronava a operat sub sigla Clickair până în iunie 2009.

MyAir a renunțat în urmă cu două săptămâni la două aeronave Airbus 320 pe care le avea, ambele fiind retrase din circulație. Din cauza faptului că noile aeronave au întârziat compania a raportat întârzieri ale unor zboruri, fiind nevoietă să opereze cu cele două Airbus-uri rămase și cele patru CRJ 900.

Compania a anunțat că vor mai fi întârzieri și reprogramări de zboruri, până la sosirea celei de-a patra aeronave Airbus, programată pentru sfârșitul acestei săptămâni.

Photo source; courtesy of Pieter van Marion.

Comments (2)

  1. Pai ei sperau, atunci cand au primit Airbius-ul sa-si revina. Eu sunt curios sa vad ce se intampla cu cel care trebuia sa intre in flota week-end-ul acesta…

    Ce-o sa puna? O sa faca alta companie… lucrez la noul “timeline” 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *