Hello Air France! Bonjour Cristian! … pe Twitter :)

990 views

Sunt la Business Lounge-ul TAROM din aeroportul Internațional Henri Coandă – unde am acces deoarece sunt client fidel al grupului SkyTeam si am ajuns la statusul Gold al cardului Flying Blue – și pentru că zbor cu Air France spre Londra, via Paris, cred că este cel mai bun moment de a vă povesti o experienta cu echipa din spatele contului @airfrance de pe Twitter.

Acum vreo trei săptămâni citeam online revista distribuita la bordul aeronavelor Air France. Era un numar aniversar, dedicat celor 80 de ani de la primul zbor al companiei franceze. Dincolo de materialele interesante, mi-a placut foarte mult si designul revistei si mi-as fi dorit-o si in format tipărit, pentru a o adăuga la colecția de reviste ale companiilor aeriene. Cum revista se distribuie labordul aeronavelor lunar, iar eu in octombrie nu am avut nici un zbor cu Air France, nu aveam cum să intru în posesia revistei. Am și scris ceva pe Twitter, în speranța că voi găsi un prieten care să călătorească până la final de octombrie cu :

Treceo oră de la postarea mea de pe Twitter, primesc primul răspuns…chiar de le echipa de social media a @airfrance:

Le răspund că PDF-ul tocmai l-am citit, dar că-mi doresc revista tipărită…le spun că următorul meu zbor Air France este abia pe 2 noiembrie și că dacă îmi păstrează o copie, o pot lua de la Paris… Discuția în privat a fost interesantă, existând două oțiuni: să o ridic de la Paris sau să mi-o trimită prin poștă…acasă.

În cele din urmă am decis să aleg calea cea mai sigură…livrarea la domiciliu. Și iată, săptămâna aceasta, mai precis joi (coincidență sau nu, joi seara trebuia să particip la un eveniment Air France cu ocazia aniversării a 80 de ani de zbor, eveniment dedicat agențiilor IATA partenere) am primit revista și nu oricum, ci însoțită de un mesaj…non-digital 🙂

Air France in flight magazine, with a special message

Mulțumesc echipei Twitter a Air France! Și, serios, într-o zi când unii solicitau chestii serioase (locuri în avion, detalii despre zborurile lor, etc.) oamenii care se ocupă de contul de Twitter și-au făcut totuși timp de “un nebun” care dorea o revistă 🙂

Sursa foto top

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *