Clickair este acum Vueling

561 views

Cele două companii low-cost spaniole Clickair și Vueling au fuzionat și începând cu această lună, toate zborurile noii companii vor fi operate sub numele de Vueling.

Astfel, zborurile Clcikair de pe ruta București Otopeni – Barcelona și București Otopeni – Valencia se vor supune și ele schimbărilor.

Iată și câteva din noile reguli ale companiei:
bagajul de cală: 10 euro/bagaj (web) sau 20 euro/bagaj (aeroport).
greutatea bagajului de cală: toate gențile pot avea împreună maximum 23kg (taxa de bagaj de mai sus se achită pentru fiecare geantă în parte): la Clickair greutatea maxim admisă era 20kg.
– taxa pentru rezervarea locului online: 13 euro (XL Seat – mai mult loc pentru picioare), 30 euro (Duo Seat – scaun în stânga sau în dreapta scaunului central; scaunul din centru rămâne liber), 5 euro (restul scaunelor din prima jumătate a avionului), 3 euro (toate celelelalte scaune în afara celor deja menționate) – vezi imaginea de mai jos.

vueling-airbus320-seat-configuration
– se pot transporta și animale de companie, de maxim 8kg pentru 70 de euro/zbor.
taxa de card este 4,5 euro (Visa Electron, Mastercard DebitCard) și 8,5 euro (Visa, Mastercard CreditCard, American Express); taxa se aplică pentru fiecare segment de zbor.

Sursă foto.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *